söndag 10 augusti 2008

The wedding!

I helgen har äntligen Johan och Sara utbytt ringar och är numera herr och fru Bonde!

Bröllopet, som var helt fantastiskt vackert, ägde rum hemma i Saras föräldrars trädgård. Knappt 30 gäster var inbjudna för att njuta av vigselakten och den efterföljande festen som bestod av en 7-rätters middag och mängder av varierande typer av underhållning. Eftersom många av gästerna är musikaliska, fick vi njuta av både piano, fiol, säckpipa, gitarr, dragspel och mycket skönsång.
.
SMHI hade spått att det fanns risk för regn, men trots det klarade vi oss undan med bara 4 minuters regn. Men eftersom regnet började 13.58 och vigselakten skulle starta 14.00 under bar himmel steg allas puls rejält. Men några minuter senare slutade det att regna och solen kom tillbaka lagom tills att brudparet kom in på gården :)
.
Då den supergoda och trevliga middagen började närma sig sitt slut satte musiken igång och dansgolvet blev genast fullt, och folk blev kvar till sent in på natten... Så himla lyckad fest!!
.



1 kommentar:

Sister Sweden sa...

ÅH, Så fina vi var! Så kul att se bilderna från ceremonin, jag minns ingenting =). Vilken underbar feeeeest. En miljard tack till underbara ni!